Don Vapers

Livrare si Plati

Livrare

Comenzile plasate pe site-ul donvapers.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra sub nici o formă prin Poșta Română sau prin personal propriu. 

Livrarea se face contra costului de 20 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 RON și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală (netă) depășește suma de 99 RON.

Este posibilă și livrarea externă, în afara teritoriului României, costul transportului fiind suportat în integralitatea sa de către client. Valoarea acestuia este comunicată clientului anterior procesării comenzii, în urma unei solicitări din partea noastră către firmele de curierat vizavi de o estimare a costului transportului.

În cazul în care coletul nu poate fi livrat din motive precum acelea că destinatarul nu răspunde la telefon, adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect, coletul o să fie automat returnat la sediul donvapers.com

Timp de livrare

donvapers.com procesează comenzile primite în maxim 24 ore de la momentul plasării, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate serviciilor de curierat în aceeași zi lucrătoare sau în termen de maxim 24 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile precum zilele libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat,  cazurile fortuite sau de forță majoră.


Anularea comenzii 

Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu – Comenzile Mele. Se pot anula doar comenzile cu status-ul “în așteptare“.

Sesizează o problemă

Echipa noastră depune toate eforturile astfel încât experiența Don Vapers să fie una cât mai plăcută pentru dumneavoastră !

Cu toate acestea, există situații în care puteți întâmpina anumite erori, inversiuni, etc., precum : comanda livrată a fost incompletă, ați primit alte produse decât ceea ce ați comandat, coletul a fost achitat card însă odată ajuns la dumneavoastră acesta avea plată ramburs, etc.

Pentru aceste situații, avem rugămintea să ne sesizați neregulile în cel mai scurt timp posibil, dar maxim 72 de ore de la momentul livrării coletului, via apel telefonic (DOAR L-S 09:00-18:00) sau prin e-mail la adresa  (oricând), pentru ca soluționarea să aibă loc într-un timp optim pentru dumneavoastră.

Plati

Prețul produselor

Toate produsele afișate pe site-ul donvapers.com au prețurile afișate în RON și conțin TVA.

Plata numerar

Plata în numerar se poate face pentru comenzile cu ridicare. 

Plata online cu cardul

Pentru asigurarea tranzacțiilor, donvapers.com folosește procesatorul de plăți Netopia . Acest sistem asigură, în primul rând, siguranţa că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată pe serverele donvapers.com. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, plățile sunt procesate în lei, la cursul băncii dumneavoastre.

* Nu este perceput niciun comision pentru această modalitate de plată.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare