Don Vapers

Înainte de a începe să examinăm care sunt efectele vaping-ului asupra sănătății, să separăm oamenii două categorii de bază.
Vaperi care au trecut de la fumat
Vaperi care nu au fumat niciodată
Să lămurim, de asemenea, că fumatul a fost în consum în masă de un secol, așa că au fost efectuate mai multe cercetări, studii de caz și studii clinice la scară largă. Pe de altă parte, vaping-ul a fost pe piață în ultimii 16 ani (din 2003). Așa că vom menționa doar fapte și studii pe care le știm cu siguranță. Motivul pentru care vorbim despre fumat de fiecare dată când discutăm despre pericolele pentru sănătatea vapingului este că vaparea este o metodă de reducere a efectelor nocive pentru fumat. Produsele de vaporizare sunt produse numai pentru foștii fumători care nu vor să-și asume riscul de a muri din cauza lor (67% dintre fumători). Acești fumători au încercat de obicei cel puțin o dată să se lase de fumat prin metode tradiționale (în cazul meu mai mult de 4) și nu au reușit. Dar acest grup ar putea trece cu ușurință la un alt obicei de inhalare de nicotină cu mai puține pericole pentru sănătate. Asta este Vapingul.
Aici mă voi referi doar la o cercetare științifică incontestabilă care compară cele două obiceiuri.
Titlu – Țigările electronice: o actualizare a dovezilor Un raport comandat de Public Health England
Puteți găsi raportul complet de 110 de pagini aici https://bit.ly/2NbVmAy

Concluzionând (pagina nr. 5) că „Pe scurt, cele mai bune estimări arată că țigările electronice sunt cu 95% mai puțin dăunătoare pentru sănătatea ta decât țigările normale”

Dacă ești o persoană mai vizuală decât o persoană numerică, atunci acest videoclip de 28 de secunde de la Public Health England te poate atinge mai mult https://bit.ly/2BmljW2

În concluzie, Grupul A a luat probabil cea mai bună decizie pentru viața lor și a celor dragi, trecând la vaping.
În ceea ce privește grupul B, părerea mea este că nu ar fi trebuit să vapeze în primul rând, dar dacă au luat deja decizia să înceapă să inhaleze nicotină și au ales metoda de vaping mai degrabă decât cea de fumat, atunci au ales varianta mai sănătoasă cu 95%.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare